Menu Close

2019 06 21 “Sulaukėm vasaros, sulaukėm Joninių“

Vasaros pranašas – skambi ir linksma Joninių šventė, subūrusi į vieną šeimą globos namų gyventojus, dienos centrų lankytojus ir darbuotojus, pakvietė kartu pasidžiaugti trumpiausiomis metų naktimis ir ilgiausiomis dienomis.
Renginio svečiai ir programos dalyviai – Jėzuitų gimnazijos atstovai, vadovaujami gimnazisto Dominyko Šulco, muzikantas – armonikierius Regimantas Ramanauskas, o soc. darbuotojos Kristinos tėvelis sutiko papuošti šventę populiariosiomis liaudies melodijomis.
Šventei ruošėsi visi – senjorai, padedami darbuotojų, rinko augalus ir rišo kupolę bei puokšteles varduvininkams Jonams, Janinoms ir Rasoms. Darbuotojų grupelė repetavo Joninių dainas, Jėzuitų gimnazistės, pasipuošusios Joninių vainikėliais ne tik grojo ir dainavo, dalyvavo Joninių burtuose, bet ir dosnų šventinį stalą papuošė savo keptais pyragais ir keksiukais.
Renginio metu direktorė S. Gružauskienė pasveikino ne tik senjorus, bet ir darbuotojus varduvininkus,  palinkėdama sveikatos, geros nuotaikos ir smagios šventės. Jonas ir Janina sušoko paparčio žiedo šokį, smagiai sukosi poros įstaigos vestibiulyje, senjorai ir svečiai vaišinosi dosniomis vaišėmis, dainavo ir juokavo. Nors lietus truputį išgąsdino renginio dalyvius, tačiau šventinės nuotaikos tikrai nesugadino.  Dėkojame visiems šventės dalyviams ir organizatoriams, o Jonams, Janinoms ir Rasoms puikios vasariškos nuotaikos visus metus!
Skip to content