Menu Close

2020 10 30 Pagyvenusių žmonių mėnuo uždarytas šokio ritmu

Su džiaugsmu sutinkant kiekvieną naują dieną ir atvira širdimi priimant visas naujas patirtis ir iššūkius, nepastebėjome, kaip greitai mūsų namuose prabėgo Pagyvenusių žmonių mėnuo. Paskutiniąją spalio savaitę palydėjome ne tik planuotomis, bet ir gana netikėtomis veiklomis, senjorams virtusiomis maloniu siurprizu.
Spalio 27 dieną globos namų gyventojai ir dienos globos centro lankytojai praleido judėdami šokio ritmu – peržiūrėjo įvairius įrašus apie šokius, prisiminė žingsnelius, stipresnieji išmėgino Lotynų Amerikos šokį – bachatą, o kiti linksmai patrepsėjo ir palingavo į muzikos taktą.
Spalio 28 dieną linksmai nuaidėjo gimtadienių šventė, buvo pasveikinti sukaktuvininkai, šventę pasaldino puikūs tortai, nuoširdūs linkėjimai ir dainos.
Spalio 29 dieną senjorų dienos centre įvyko puikus senjorų klubo „Berželis“ koncertas. Atvykę svečiai ne tik koncertavo, bet ir pasirūpino vaišėmis bei dovanėlėmis. Dėkojame klubo vadovei Birutei Liutvinskienei už iniciatyvą, dovanotą muziką ir lauktuves.
Spalio 30 dieną vyko baigiamasis pagyvenusių žmonių mėnesio užsiėmimas „Emocijų ir komplimentų medis“. Užsiėmimo metu senjorai aplikacijos būdu sulipdė puikų medelį, o jame „patupdė“ savo emocijas ir komplimentus vienas kitam.
Dėkojame visiems senjorams už aktyvų dalyvavimą šio mėnesio veiklose, o darbuotojams už kūrybingumą ieškant naujų užimtumo formų ir siekiant sudominti senjorus, tegul šio intensyvaus mėnesio patyrimai ir atradimai tampa maloniais prisiminimais ir įkvėpimu ateityje.
Žavingiausios akimirkos užfiksuotos šiame vaizdo įraše:

Skip to content