Menu Close

2021 03 08 Tarptautinę moterų solidarumo dieną lydėjo sveikinimai, gėlės ir šypsenos

Lai šypsenos veiduos nušvinta,
Gėlių jums niekad nepristinga,
O meilei degant širdyje
Moters bus kiekviena diena!

 

Kovo 8-ąją šiuos sveikinimo žodžius moterims skyrė Kauno Panemunės socialinės globos namų senjorai, o ansamblio “Sūduva” vadovė Teresė Varnagirienė dovanojo muzikinį sveikinimą.
Su gausiomis rėmėjų dovanomis ir nuoširdžiais linkėjimais atkeliavo Dainavos bendruomenės centro vadovė Danutė Macenkaitė bei socialinius partnerius atstovaujančios bendruomenės pareigūnės Rasa Zinkevičienė ir Rūta Bačanskaitė.
Viešnia Vaida Pranarauskaitė LVŽS pirmininko Ramūno Karbauskio, Seimo narių Astos Kubilienės ir Aurelijaus Verygos vardu pasveikino visus susirinkusiuosius, o moterims – harmonijos kūrėjoms ir meilės į jas supantį pasaulį skleidėjoms – palinkėjo sveikatos ir milžiniškos sėkmės, įteikdama VšĮ Kauno Panemunės socialinės globos namų direktorei Silvijai Gružauskienei kvapnią muilo gėlių puokštę, kurią pagamino darbščios Rimos Andriulionienės rankos.
Per saugų atstumą stebėję sveikinimus, dienos centro lankytojai taip pat paminėjo šią puikią dieną. Visas moteris gražiai pasveikino lankytojas Petras, o vėliau centro senjorai drauge su praktikante Indre kūrė gėlių žiedus ir papuošė jomis socialinio darbo kabinetą.
Dėkojame svečiams už šią šventę, nors ir per saugų atstumą, bet gera jausti aplinkinių dėmesį, šilumą ir geraširdiškumą.
Skip to content